Masovno pošiljanje SMS-ov in MMS-ov je resnično otročje lahko!

Začnite s pošiljanjem SMS in MMS sporočil že DANES!

Cena za SMS in MMS že od
0,01 € naprej!

Preizkusite 15 brezplačnih SMS-ov ali MMS-ov in se prepričajte.

!-Mail Deluxe
Povečajte doseg svojih kampanj z !-Mail Deluxe!

Kaj je !-MAIL DELUXE?
!-MAIL DELUXE je online program za pošiljanje masovnih elektronskih sporočil, s katerimi se promovirate in izvajate trženjske akcije. To učinkovito oglaševalsko orodje lahko uporabljate samostojno, odlično pa se dopolnjuje z drugimi oblikami oglaševanja, kot sta klasično kataloško oglaševanje ali mobilni (SMS, MMS) marketing.
 
Kaj je glavna prednost online programa !-MAIL DELUXE?
Glavna prednost je enostavno uporaba, saj za uporabo programa zadostuje že poznavanje osnov Worda. Primerjalna prednost programa je v tem, da v njem lahko izvajamo ankete in imamo omogočen predogled tega, kako se bo e-sporočilo prikazalo v različnih poštnih odjemalcih.
 
Poleg ogromnega dosega in neštetih možnosti za uporabo, vam !-MAIL DELUXE omogoča 100-odstotno sledljivost. Statistika elektronske pošte vam v realnem času prikaže, na koliko naslovov je sporočilo uspešno prispelo, kdo in koliko uporabnikov je sporočilo odprlo ter koliko časa se mu je posamezen naslovnik posvetil. Če elektronsko sporočilo vsebuje aktivne povezave na vašo internetno stran ali podstran, bo statistika prikazala tudi število njihovih obiskov.
 
Uporaba
!-MAIL DELUXE odlikujeta enostavna uporaba in spletni dostop, zato lahko oglasne akcije izvajate s katerekoli mobilne naprave, povezane z internetom. Orodje ne zahteva nalaganja dodatne programske opreme, znanja programiranja ali drugih veščin, ki jih povprečen uporabnik računalnika ne bi obvladal.
 
Podoba vašega e-sporočila
!-MAIL DELUXE vsebuje zmogljiv urednik, prek katerega lahko sami izdelate oblikovno predlogo in podobo vašega sporočila ali iz že narejenih predlog izberete primerno in jo enostavno prilagodite vašim potrebam.
 
Kakšne akcije lahko pošiljam z !-MAIL DELUXE?
Možnosti so praktično neomejene! Dali vam bomo samo nekaj primerov: 
  • lahko obnavljate stike z naročniki vaših elektronskih obvestil,
  • promovirate produkte,
  • obveščate v obliki informacijskega marketinga,
  • pospešujete prodajo.
  • ankete 
Koliko stane?
Pri !-MAIL DELUXE niste omejeni s številom poslanih mailov, ampak plačate toliko, kolikor unikatnih uporabnikov imate v sistemu. Pošljite nam povpraševanje.
 
Primer: Če je v vaši bazi 80.000 uporabnikov, lahko prek naših sistemov pošljete tudi 1.000.000 e-sporočil na mesec, cena pa je vedno enaka.
 
Kako začeti?
Če se odločite za sodelovanje, vam bomo posredovali podatke za spletni dostop do aplikacije !-MAIL DELUXE: URL naslov, uporabniško ime in geslo. V vaš brskalnik preprosto vpišete URL naslov, ki vas bo preusmeril do !-MAIL DELUXE aplikacije, v katero se boste prijavili z lastnim uporabniškim imenom in geslom. Po navodilih, ki vam jih bomo posredovali, v aplikacijo preprosto uvozite stike in že lahko začnete s sestavljanjem e-poštnega sporočila, ki ga boste s pritiskom na gumb »Pošlji« lahko razposlali na tisoče, deset tisoče ali sto tisoče uporabnikom.
 
Kaj pa, če v svoji bazi nimam dovolj e-naslovov ali baze sploh nimam?
Tudi za to imamo rešitev. S pomočjo !-MAIL DELUXE boste lahko na preprost način pridobili e-naslove, zgradili bazo uporabnikov in jim nato začeli pošiljati masovno e-pošto. Kako? Aplikacija !-MAIL DELUXE vsebuje napreden generator kode, ki vam v nekaj trenutkih generira kodo, ki jo prilepite na svojo spletno stran. S kodo pozovete obiskovalce vaše spletne strani, da se prek !-MAIL obrazca vpišejo v bazo prejemnikov elektronske pošte. S potrditvijo splošnih pogojev postanejo vsi vpisani obiskovalci del vaše adreme in s tem prejemniki novic, obvestil, ugodnosti itd. Za urejanje adreme imate na razpolago orodja za dodajanje, brisanje in spreminjanje lastnosti vaših kontaktov. Naj dodamo še, da generator kode uporabnike v program !-MAIL DELUXE avtomatsko vpisuje. Za vsako posamezno akcijo imate 100 % nadzor nad vsemi naslovniki.

E-mail kampanje brez meja.
100% sledljive!
Zakaj SMS in MMS?

Imate novo kolekcijo, pripravljate razprodajo ali nagradno igro?
Bi stranke radi presenetili z MMS kodo, ki prinaša popoust?
Želite, da stranke vsak dan ob 10. uri dobijo SMS voščilo za rojstni dan?
Bi stranke radi opomnili, da imajo jutri dogovorjen termin pri vas?
 

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, imamo pravo rešitev za vas!