Masovno pošiljanje SMS-ov in MMS-ov je resnično otročje lahko!

Začnite s pošiljanjem SMS in MMS sporočil že DANES!

Cena za SMS in MMS že od
0,01 € naprej!

Preizkusite 15 brezplačnih SMS-ov ali MMS-ov in se prepričajte.

Memory
Da vaše stranke ne bodo pozabile, kdaj ste jih naročili uporabite Memory!
 
Kaj je Memory?
Memory je spominski paket, ki omogoča avtomatsko obveščanje strank po SMS-ih o tem, kdaj so pri vas naročene, in nudi elektronsko evidenco naročanja strank po dnevih in urah.
 
Za koga je primeren Memory?
Memory je primeren za podjetja ali posameznike, ki se pri svojem delu srečujejo z naročanjem strank. Pri oblikovanju produkta smo imeli v mislih različne sektorje. Eden takih je zdravstveni sektor, kjer so čakalne dobe dolge tudi po več mesecev ali celo let, ljudje pa radi pozabijo svoj termin. Memory tukaj pride prav npr. zdravnikom, dermatologom, okulistom, zobozdravnikom, ortodontom ... Z naročanjem se srečujejo tudi delavci v kozmetičnih in frizerskih dejavnostih (npr. frizerji, kozmetičarji, pedikerji ...) ter v drugih dejavnostih (npr. drugi manjši obrtniki, vulkanizerji, serviserji, optiki, čistilni servisi ...).
 
Kako deluje?
Za delovanje Memoryja na vašem računalniku ne potrebujete dodatne programske opreme, dovolj je, da imate dostop do interneta. Primer uporabe Memoryja: ko frizerka naroči stranko, jo vnese v Memory skupaj s telefonsko številko (vnese jo samo ob prvem vpisu stranke) na določen dan in ob določeni uri. Stranka prejme prvi SMS takrat, ko je bila vnešena v sistem, naslednji SMS pa na dan, ko je naročena (lahko npr. uro pred prihodom – uporabnik Memoryja sam določi, koliko časa prej bo sistem poslal opozorilo stranki). Naj dodamo, da je sistem Memory zelo prilagodljiv, personaliziran ter dopušča možnost razvoja dodatnih modulov na željo naročnika.
 
Kaj so glavne prednosti Memoryja za vas?
Memory je v prvi vrsti enostaven za uporabo. Tako zelo, da je primeren za vse, ki poznajo že nekaj osnov Worda. Memory bo pomembno olajšal vaše delo, saj boste imeli v preglednem koledarčku, v katerega boste po dnevih vnašali, kdaj je stranka naročena, dnevni, tedenski in mesečni pregled nad naročenimi strankami. V koledarček boste z lahkoto vnašali nove stranke, spreminjali naročila ali jih preklicali. V primeru spremembe ali preklica stranka prejme avtomatski SMS-opomnik, s katerim ji potrdite, da je bilo njeno naročilo preklicano (ta opcija je izbirna). Če boste imeli naročenih veliko strank, vam sistem nudi opcijo samodejnega iskanja prostih terminov.
 
Z Memoryjem bo vaše delo bolj tekoče in bolj organizirano: stranke ne bodo več pozabljale na dogovorjene termine, kar bo zmanjšalo stroške, povezane z zamudami strank, vi pa boste imeli več časa za druga opravila.
 
Kaj so glavne prednosti Memoryja za vaše stranke?
Memory je za vaše stranke povsem brezplačen. Stranke bodo zahvaljujoč Memoryjevim SMS-opomnikom bolje organizirane: ko bi že skoraj pozabile na pregled ali naročeni termin, jih bo vaš SMS-opomnik prijazno opomnil, da so naročene npr. danes ob 15:00. Verjemite, manj bo zadreg in slabe volje zaradi zamujanja, stranke pa vam bodo hvaležne, da ste jih opomnili na dogovorjeni termin. Sistem se lahko nastavi tudi tako, da nudi pospeševanje prodaje: strankam, ki vas niso obiskale, sistem npr. po 30 dneh od takrat, ko so bile naročene, pošlje avtomatski opomnik (npr.: Pri zobozdravniku ima pacient pravico do pregleda vsakih 6 mesecev).
 
Koliko stane?
Prosimo, pošljite nam povpraševanje in skupaj bomo izbrali paket, ki najbolj ustreza vaši dejavnosti.
 
Kako začeti?
Če se odločite za sodelovanje, vam bomo posredovali podatke za spletni dostop do Memoryja: URL naslov, uporabniško ime in geslo. V vaš brskalnik preprosto vpišete URL naslov, ki vas bo preusmeril do aplikacije Memory, v katero se boste prijavili z lastnim uporabniškim imenom in geslom. Ko boste v spletno beležko prvič vnesli naročilo (ime in priimek stranke), vnesite tudi mobilno številko stranke. Ko potrdite naročilo, bo sistem sam opozoril stranko, kdaj ima rezerviran termin.

Maksimalno izkoristite čas.
To vam omogoča spominski paket Memory!
Zakaj SMS in MMS?

Imate novo kolekcijo, pripravljate razprodajo ali nagradno igro?
Bi stranke radi presenetili z MMS kodo, ki prinaša popoust?
Želite, da stranke vsak dan ob 10. uri dobijo SMS voščilo za rojstni dan?
Bi stranke radi opomnili, da imajo jutri dogovorjen termin pri vas?
 

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, imamo pravo rešitev za vas!