Masovno pošiljanje SMS-ov in MMS-ov je resnično otročje lahko!

Začnite s pošiljanjem SMS in MMS sporočil že DANES!

Cena za SMS in MMS že od
0,01 € naprej!

Preizkusite 15 brezplačnih SMS-ov ali MMS-ov in se prepričajte.

Več o sistemu SMS MMS : api
Masovni SMS-i so SMS-sporočila, ki jih v trenutku razpošljete vsem kontaktom v svoji bazi. Masovni MMS-i so večpredstavnostna (MMS) sporočila, ki jih v trenutku razpošljete vsem kontaktom v svoji bazi.
 
Kontakte v bazi lahko delite v različne skupine in vsaki skupini pošljete SMS- ali MMS-sporočilo z določeno vsebino. Masovne SMS-e ali MMS-e pošiljate tako, da v program za pošiljanje SMS-ov vpišete želeno sporočilo, ki ga samo z enim klikom razpošljite na stotine ali na tisoče mobilnih številk. V primeru pošiljanja MMS-ov v programu naložite tudi poljubno fotografijo (.jpg, .png., .gif).

Omogočamo vam pošiljanje tako brezplačnih kot plačljivih SMS- in MMS-sporočil za končno stranko. Na vašo željo lahko pripravimo tudi personalizirana sporočila.
 
Kako bom pošiljal masovne SMS-e ali MMS-e?


Obstajata dve opciji. Prva je ta, da uporabite  in naredite integracijo (implementacijo) v vašem sistemu. V ta namen vam bomo posredovali tehnično dokumentacijo.
 
Druga opcija je, da uporabljate naš program AIMartist, do katerega dostopate prek spleta. Tukaj integracija ni potrebna, sporočila pa lahko začnete pošiljati takoj, brez dodatnega časa in stroška, ki potreben za implementacijo -ja. Vse, kar potrebujete, je dostop do interneta in spletni brskalnik. SMS-e in MMS-e boste pošiljali od kjerkoli, kjer boste imeli dostop do interneta, direktno iz svojega uporabniškega računa, iz obrazca za pošiljanje. Ko boste prijavljeni v svoj uporabniški račun, boste imeli pregled nad:
 • statistiko poslanih sporočil,
 • statusom dostave posameznega SMS-a ali MMS-a,
 • številom zakupljenih sporočil, ki jih imate na voljo, uporabniškimi skupinami, naslovniki itd.
Preprosto in učinkovito!

Kaj je avtomatski, SMS opomnik?

Ste avtoserviser, frizer, zdravnik in želite stranke z SMS-om opomniti na to, da imajo naslednji dan pri vas servis vozila, striženje las ali zdravniški pregled? (seveda tukaj obstaja nešteto možnosti) Vse, kar potrebujemo za to, da vam omogočimo avtomatizirano pošiljanje SMS-sporočil, je pravilno izpolnjen Excelov dokument, v katerega so vnešeni podatki iz baze strank, ki jim želite pošiljati avtomatske SMS-opomnike. Navodila za to, kako pravilno izpolniti Excelov dokument, vam bomo posredovali, ko nam pošljete povpraševanje.
 
Na podlagi podatkov v Excelu bomo v našem programu za pošiljanje sporočil omogočili avtomatsko pošiljanje sporočil. S pomočjo tega bodo vaše stranke en dan pred dogovorjenim terminom (lahko tudi dva dni prej oziroma po izbiri) prejele avtomatski SMS-opomnik. Po vaši želji lahko omogočimo tudi personalizacijo.
 
Primer personaliziranega avtomatskega
SMS-opomnika:
 
»Pozdravljeni g. Miha. Jutri, 04.10.2013 ob 13. uri ste naroceni na zobozdravstveni pregled v nasi ambulanti. Ta SMS je brezplacen.«
 
Kako bo sistem pošiljal avtomtske, SMS opomnike?


Ko boste pravilno izpolnili Excelov dokument in ga uvozili v naš online program AIMartist, bo naš sistem stranki, ki ste jo naročili, en dan pred tem datumom poslal avtomatski SMS-opomnik, da je naslednji dan naročena pri vas.
 
Sistem bo pošiljal avtomatske SMS-opomnike vsak dan ob uri, ki jo boste določili vi (npr. vedno ob 16. uri).

Ko boste prijavljeni v svoj uporabniški račun,
boste imeli pregled nad:
 • statistiko poslanih sporočil,
 • statusom dostave posameznega SMS-a ali MMS-a,
 • številom zakupljenih sporočil, ki jih imate na voljo, uporabniškimi skupinami, naslovniki itd.
Izkoristite potencial SMS-marketinga in začnite z masovnim obveščanjem že danes!

Kaj so WAP PUSH sporočila?


WAP push je SMS-sporočilo, ki vsebuje povezavo do WAP strani (povezava http). Uporabnik lahko preko te povezave dostopa do WAP vsebin. WAP push sporočila, podobno kot MMS-i, omogočajo, da uporabniku pošljete bogatejšo vsebino (in več vsebine) kot zgolj z SMS-om, ki je omejen s številom znakov. WAP push sporočila so idealna za organiziranje SMS-klubov, SMS-nagradnih iger, SMS-kvizov ipd.
 
Omogočamo vam pošiljanje tako brezplačnih kot plačljivih WAP push sporočil za končno stranko. 

Kaj vse mi omogoča SMS MMS : api?


SMS je zelo oseben oglaševalski medij. To pomeni, da bo vsak SMS prilagojen osebi, ki ji je bil poslan. Kdor bo prejel vaš SMS, bo v njem nagovorjen s svojim imenom, priimkom ipd. Prav tako bodo ženske uporabnice dobile SMS, napisan v ženski obliki (npr. Spoštovana ga. Anja), moški pa v moški (npr. Spoštovani g. Bojan). Vključite lahko tudi druge podatke, ki bodo prilagojeni posamezniku, saj so možnosti za personalizacijo praktično neomejene.

Uporabniki se na personalizacijo zelo dobro odzivajo. Vse napisano velja tudi za MMS-e, avtomatske SMS-opomnike.

Primer: 
v vašem podjetju pripravljate prodajno akcijo, o kateri bi po SMS-ih želeli obvestiti stranke. Akcija se bo odvijala v vaši poslovalnici v Ljubljani in v Mariboru. Vsem strankam pošljete SMS-vabilo, ki ga s pomočjo našega programa pripravite tako, da bodo tiste stranke, ki živijo na območju Ljubljane, na koncu SMS-a videle besedilo »Pricakujemo vas v nasi ljubljanski poslovalnici«, tiste, ki živijo v Mariboru, pa »Pricakujemo vas v nasi mariborski poslovalnici«. 
 
Lahko bi vsem naenkrat zapisali »Pricakujemo vas v nasi najblizji poslovalnici«, a je to sporočilo zelo generično, stranke pa se zavedajo, da ste z enakim besedilom naslovili celotno maso ljudi. Z uporabo personaliziranega sporočila, prilagojenega dejanskim okoliščinam, pri stranki dosežete veliko boljši efekt. 
 
Nastavitev pošiljatelja. Poskrbeli smo za to, da se vašim strankam na telefonu ne bo prikazala številka »1234« ali kaj podobnega. Namesto tega vpišete poljubno (krajšo) besedo, recimo ime vašega podjetja. Ta beseda se bo v SMS-ih, ki jih boste poslali, prikazala kot ime pošiljatelja. 

Primer sporočila, ki ima nastavljenega pošiljatelja:

Pošiljatelj: Nova Banka 
Besedilo: Spostovani g. Novak. Vabimo vas, da si ogledate ponudbo novih varcevalnih racunov na www.nova-banka.si. Nudimo vam 2 leti brez stroskov vodenja racuna, ce varcevalni racun odprete do 31.03.2013. Ta SMS je brezplacen.
 
 • Nastavitev termina. Ničesar ne prepustite naključju in nastavite točno uro, ko bi radi, da stranke dobijo vaš SMS.
   
 • Segmentacija uporabnikov. Ker vam naš program omogoča, da uporabnike v bazi delite v različne skupine, lahko samo določeni ciljni skupini strank pošljete SMS s točno določeno vsebino. Npr. vašim top kupcem pošljete SMS z njim prilagojeno vsebino, vašim potencialnim strankam pa SMS s povsem drugo vsebino.
   
 • Natančno merjenje uspešnosti kampanje. Vedno boste natančno vedeli, kakšen je status dostave sporočila (dostavljeno, nedostavljeno, v pošiljanju).
   
 • Sledenje reakcijam. Naš program vam omogoča, da s strankami dvosmerno komunicirate in zbirate njihove povratne odgovore oziroma reakcije. Tako boste hitro videli, katere so vaše »vroče« stranke, na katere lahko npr. usmerite ciljano kampanjo.
   
 • Dvosmerno komunikacijo. Naš sistem omogoča, da stranke odgovorijo na vaš SMS in se s poslano ključno besedo npr. prijavijo v vaš SMS-klub. 

Zakaj SMS in MMS?

Imate novo kolekcijo, pripravljate razprodajo ali nagradno igro?
Bi stranke radi presenetili z MMS kodo, ki prinaša popoust?
Želite, da stranke vsak dan ob 10. uri dobijo SMS voščilo za rojstni dan?
Bi stranke radi opomnili, da imajo jutri dogovorjen termin pri vas?
 

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, imamo pravo rešitev za vas!